Szabályzat

Termék cseréje

A vásárlónak lehetősége van a megvásárolt termék cseréjére (nem megfelelő méret, szín, hossz, stb.). A visszaküldést megelőzően minden esetben e-mailben, vagy telefonon értesítenie kell az áruházat. A visszaküldött terméket lehetőség szerint az eredeti csomagolásban, használatlanul kérjük visszajuttatni címünkre!

Jogi nyilatkozat

A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit az adott termék melletti ismertető tartalmazza. Az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Cégünk megfelelő gondossággal kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges. Az adatbázisban és az oldalainkon szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.
Az adatbázisunkban található képektől való esetleges eltérésekért felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.
Amennyiben a megrendelt termékhez tartozó ár elírás vagy más (szerver hiba, program hiba) hiba miatt nem valós, ebben az esetben nem vagyunk kötelesek a hibásan feltüntetett áron a terméket leszállítani.

Személyes adatok kezelése

A regisztrációkor és rendeléskor az áruházban megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivétel a szállítási információknál megadott név, cím, telefonszám és e-mail cím, melyet kizárólag a kiszállítást végző cégnek továbbítunk.